Milyen gyorsan tudod erősíteni az izmokat?

0
1678

Szakmai tréner elmagyarázza a szerepe a genetika, az izom memória, az életmód, ha azt szeretnénk, hogy szert annyi erőt -, nem potpomažete suplementima vagy szteroidok. Nincs hiány emberek és termékek, akik hihetetlen állításokat arról, hogy milyen gyorsan lehetséges, hogy az izom. Találhat egy suplement, amely ígéri, hogy összhangban a szteroidok. Akkor hallani fog a fickóról, aki azt állítja, hogy 34 Font izomerővel hízott 28 nap alatt, mindössze heti két félórás kezelés után.

Ha bármilyen népszerű magazint elviszel fitnessnek, megbocsátást nyersz, ha úgy gondolod, hogy a világ legkönnyebb dolga az izomszerződés. Szóval, milyen gyorsan tudod megerősíteni az izmokat? Az őszinte válasz az, hogy nem tudom. De senki más sem. A növekedés az izom, így változik személyről személyre, hogy ez szinte lehetetlen előre megjósolni, hogy pontosan mennyi izom lehet nyerni egy bizonyos időszakban.

Néhány szerencsés is sikerül, hogy az izmok

Azonban, hadd jegyezzem meg, hogy egy durva kép az izom mennyiségéről, amit elvárhat, hogy néhány hónap edzés és megfelelő táplálkozás után dobjon el. Ha tudod, hogy melyik a természetes határ növekedés az izom, ez megkímél egy csomó elvesztegetett időt, erőfeszítést és pénzt, miközben vándorol keresve néhány mágikus tabletta, rezsim diéta vagy a képzési program.

Először is, nézzük meg egy kicsit jobban néhány változók, amelyek hatással lehetnek az eredményeket. Közvetlenül irányíthatsz sok dolgot, ami hatással van az izmaid növekedésére, mint az edzés módja, amit eszel és amikor eszel. De a változó, amely messze a legnagyobb hatással van az eredmények a come-ons of muscle is ő az alkalom, hogy nem lehet semmit-a genetika.

Gének, hogy nasledite nyilvánvalóan határozza meg sok a fizikai vonások, mint a színe a haj vagy a szem. De nagy hatással vannak a sebességre, ami megkönnyíti az izmokat. Néhány szerencsés is sikerül, hogy az izmok viszonylag gyorsan, amint elkezdenek súlyokat emelni. Mások számára az eredmények sokkal lassabban jönnek, még akkor is, ha felemeled és megeszed ugyanazt.

A régi izom rekonstrukciója sokkal gyorsabb

A tudósok rámutattak, hogy sok tényező befolyásolja a promenljivost a növekedés az izmok személyről személyre. Változik a szám, a hajszálerek, amelyek a tápanyagok egy anabolikus szteroid hormonok a izomrostok, hogy a vastagsága, valamint a rugalmasság, a kötőszövet körül a szálak. Egy tényező, amely rendkívül befolyásolja a gének más néven műholdas sejtek.

A mišićnih szálak körül lebegnek a műholdsejtek, arra várva, hogy akcióba lendüljenek, és segítsenek ezeknek a rostoknak a regenerálódásban és növekedésben. Bár néhányunknak sok ilyen műholdja van, ez nem érvényes mindenkire. Az emberek, akik gyorsan, hogy az izmok, hogy több műholdas sejtek körül mišićnih rostok, valamint a képesség, hogy bővítse a kontingens szatellit sejtek edzés közben. Egy vizsgálatban, egy csoport 66 ember treniralo lába három nap egy héten során összesen négy hónap.

Annak ellenére, hogy van egy hatalmas különbség a növekedés az izmok emberről emberre. Röviden, vannak olyan genetikai tényezők kívül a kontroll, amelyek nagy hatással van a sebesség, amellyel szerez izmok. És ha még nem állsz készen rá, hogy a génjeiddel babráljak valami pajkos tudóssal, akkor sem te, sem én, sem senki más nem tehet ellene semmit. Az újraépítés a régi izom sokkal gyorsabb, mint az eredeti megszerzése, köszönhetően a jelenség ismert izom memória.

Képzés, amely veszi a környezet életmód

Ehelyett egy további nukleusi egyfajta izommemória, amely lehetővé teszi, hogy az izom gyorsan visszatér, amikor újra elkezdi a vonat. Ha minden más feltétel ugyanaz, a személy, aki jó formában volt sokkal gyorsabb, hogy izmokat, mint valaki, aki indul a semmiből. Nem befolyásolja az izomnövekedés sebességét, csak az ételt, a súlyokat, amiket szedsz, és a géneket, amik a nasledite-ot adják. Figyelembe kell venned minden mást, ami az életemben történik.

Képzés, hogy vesz a környezet életmód lišenog stressz fog nagyon különböző eredményeket ugyanabban a programban, ha végzett egy környezetben, sok stressz. Ez azért van, mert a netrenirajući shakers megvan a potenciál, hogy lassítsa le a sebesség helyreállítási edzés után, vagy az alkalmazkodás azt. Kutatók felfedezték, hogy az emberek, akik ki vannak téve a nagyobb stressz az életemben lábadozó lassan edzés után.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here