Hogy tudsz vigyázni az arcodra?

0
1590

Sajnos a bőrünk nem olyan sok, mint a legjobb borok, és a malátawhisky minősége drámaian javult a korral, ehelyett elveszítjük a nedvességet, rugalmasságot és rugalmasságot, ahogy öregszünk, ami ráncokhoz vezet. Először is, a belső öregedés genetikailag programozott. Nem sokat tehetünk, hogy a bőrgyógyász segítsége nélkül (itt van 6 kérdés bőrgyógyász hívott több).

Régi öregedés, vagy fotó-elsősorban az eredménye a kár a nap túl sokat azáltal, hogy okos döntéseket lehet, hogy a fotó minden szakaszban. Aktív bőrápolási kezelések alkalmazása
Az orvosok gyakran javasolják az aktív bőrápolási kezelések a ráncok, de tartalmaz egy vagy több hat összetevőt aktív bőrápoló krémek, amelyek hidratálják a bőrt.

Hogyan csökkentsük a ráncokat?

Segít továbbá csökkenteni a ráncokat, amelyek segítenek csökkenteni a finom vonalakat és foltokat, a bőrt élénkebbé és fiatalosabbá teszik, és serkentik a fibroadenomát (a kollagént alkotó kötőszöveti sejtek). A azt mondja, ha a bőr még mindig úgy érzi, száraz után aktív krém egy naptej, adjunk hozzá egy neurológus, azt mondja.

Míg az egyik vagy a másik oldalon alszik a párna az arc a gyomor, vagy okoz kotró ráncok, conollie nő a szemöldöke felett, amely azt mondja, néhány tanga alvók kifejlesztett egy átlós ráncok a homlokukon. A hátadon alvás megszüntetheti ezt a problémát. (Itt van, hogy a 3 leggyakoribb alvási körülmények befolyásolják az egészségre.)

Napszemüveg viselése. Ezek a ráncok, amelyek úgynevezett szarkalábak, gyakran a kancsal, egy igazi probléma terület ráncok körül a szem körül. Amikor kilép, az egyik módja annak, hogy elkerüljék őket, vagy csökkenti a súlyosságát visel napszemüveget. Egy pár UV-bevonatú szemüveg megvédheti a szemed egy típusú melanoma a szem mögött.

Arc gyakorlatok, hogy az arcizmok

Lazítsd el az arcizmaidat. Ezért, szakértők tanácsolta az arc gyakorlatok, hogy az arc izmok az arcon, mint a bicepsz keksz. Normális, mindennapi ismétlődő mozgások okoz elég ráncok. Kerülje a füstöt, folyamatosan kövesse az ajkait, hajlítsa a szemét, hogy előre haladjon, és a korai ráncok hozzájárulnak. De ez nem csak a bőr az arc, amely szenved a szokása a dohány.

Egy friss tanulmány a University of Michigan azt mutatja, hogy a dohányzás kapcsolódik az öregedés, még a felső belső karok is. (Sosem késő leszokni a dohányzásról.) A legtöbb ráncok az eredménye a mai Napbarnított vezet túl sok nap a holnap csomók, legyen az beltéri vagy a szabadban. Lehetőleg 30 (SPF) napvédő faktorral, valamint ultraibolya (UV) A és B védelemmel (széles spektrumként is ismert) viselje. Chinin javasolt titán-oxid vagy cink-oxid. Ha száraz a bőre, keressen olyan naptejet, amely hidratálót tartalmaz. Azt mondják, hogy sunscreens tartalmaz nagy mennyiségű hidratáló, amely megakadályozza a bőrt.

Mindig használjon naptejet

Ez a termék növeli, megakadályozza, hogy a szövet képes elérni a bőrt ultraibolya sugarak, és ez relatív napvédő SPF 30 minősítés egyenlő, & rdquo; A kezelés writ flax védő azt mondja, hogy a tanninok, csak hozzá öblítés, ciklus a mosás rá, és azt mondják, hogy a szokásos száraz jó a mosás, valamint több mint 20.

Általában, amikor a szűrés UVA sugarak, akkor használhatatlan. Bár ezek a sugarak nem okozhat leégést, mint az UVB, akkor okozhat nagyobb bőrkárosodást, ami vezet a ráncok és bőrrák az utcán; & rdqo; azt mondja. Azáltal, hogy egy kalap 4 hüvelyk széles élek, tartsa az arcát és a nyakát közel a nap, miközben eltöltött hosszú időt a délutáni nap, amely azt mondja, hogy megy a tengerparton, vagy nem Kína.

De tisztítsa meg a szalmatáblákat, amelyek bélelt és szőtt laza nélkül. Alfa-hidroxi-savak (AHA), krémek, testápolók, illetve gél található növények, gyümölcsök törvény, eltávolítja az elhalt sejtek a felszínen kiemelni le a sejteket, illetve, kitöltése területeken, mert a ráncok. A sav a leggyakoribb ah, és vannak ingyenes változata a gags aromája érzékeny bőrt a szem körül. Ha a bőr nagyon érzékeny AHAs, meg lehet próbálni, béta-hidroxi sav (vedlés), mint a szalicilsav elérhető hidratáló, tisztább, pedig ez a fajta vak, de ad a bőr relaxációs kevesebb irritáció.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here