De a probléma akkor merülhet fel,

0
650

Hormonális terápia elsősorban használják

Hormonális terápia elsősorban használjákFoci található a hashártya ott van a legnagyobb esélye a sikerre, nem úgy, mint a rectovaginalis septum endometriózisának ennek a gyógyszernek az elve, hogy blokkolja a petefészkek hormonok felszabadulását, így nincs változás a méhnyálkahártya ez a kezelés alapvetően egy mesterségesen előidézett menopauza, hormon szintje hasonló szinten, mint a nők átmeneti. Ezzel sajnos társított negatív mellékhatások, mint például átmeneti elvesztése menses, hangulatosság, alvászavarok vagy hőhullámok egyes esetekben még a hormonális fogamzásgátlók is segíthetnek ez utóbbi enyhíti a fájdalmat kísérő endometriózis!.

Miután a visszavonás, ha van egy működési hiba a női ciklus fűszernövények az utóbbi időben egyre több nő halad a természetes kezelés felé, még endometriózis esetén is de ahelyett, hogy gyógyítja a betegséget, gyógynövények enyhíti a megnyilvánulásai a kezelés. Abban az esetben, a hormon, amely vezethet, hogy az állam hasonló a menopauza, ez jó, hogy egy nő használt gyógynövények, amelyek az egyes betegségek. Például rimbaba és fekete ribizli segít a migrén ellen a Linden, Willow és a St. John ‘ s wort keveréke antidepresszánsként hat, a jobb alvásra ismét jó óra, macskagyökér és withanie.

A flöss majd segít enyhíteni a fagyöngy tinktúráját

A flöss majd segít enyhíteni a fagyöngy tinktúrájátEzután fontos, hogy erősítse a védettséget egy nő, a calendula, bird Crane, Eleutherococcus megelőzés a megelőzés ebben az esetben szinte lehetetlen a betegség kialakulásában szerepet játszó tényezők a genetikai, immunológiai és hormonális tényezők. Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy az endometriózis több olyan nőt és lányt fenyeget, akiknek rövid időszakuk van a ciklusok között, esetleg havonta hét vagy több menstruáló azonban egyes tanulmányok rámutatnak a tényezők, amelyek növelhetik az ösztrogén szintje a vérben.

Ezek közé tartozik például a túlsúly, az A-és D-vitaminhiány, a túlzott réz-és cink-hiány a szervezetben, a progeszteron funkció csökkenése, a stressz és a rossz étrend. Bár nem tudja biztosan megmondani, hogy ha nézi ezeket a tényezőket, endometriosis, elkerüli azt, biztos vagyok benne, hogy akkor is, ha ezt nézi lehetséges szövődmények sajnos, endometriosis társul szövődmények a terhesség. Ez lehet az oka a méhen kívüli terhesség.

Ezen kívül, ez is bonyolítja a terhesség maga, néhány nő még terméketlen eredményeként endometriosis. Mások, ha sikerrel járnak, nagyobb a vetélés kockázata. De a komplikációk még később is bekövetkezhetnek a szülés során. Az Endometriosis az egyik leggyakoribb nőgyógyászati betegség, amely a szaporodási kor minden tizedik nőjét érinti. Ez egy nagyon kellemetlen és fájdalmas betegség, amikor a bélés a méh üreg kívül a méh nő. Minden nőben ez a betegség másképp nyilvánul meg, és néha nagyon nehéz kimutatni az endometriózis nem tartozik a civilizációs betegségekhez, ahogy az emberek gyakran gondolják.

A betegség első említése a területünkön

A betegség első említése a területünkönA tizenkilencedik század közepéig nyúlik vissza lehet, hogy ez csak egy átmeneti jelenség, amely önmagában megszűnik, de néha vezethet súlyos formái mély endometriózis ez a betegség fordul elő, mintegy tíz százaléka a női populáció a reproduktív korban. Azonban a fogyatékkal élő nők folyamatosan növekszik, kivétel nélkül sem a lányok a húszas éveikben, vagy a nők a menopauza idején sajnos, endometriosis gyakran okoz meddőség, de összenövések vagy más szövődmények is előfordulhat endometriosis típusai menstruáció alatt, a női test kiválasztja részecskék a bélés a méh üreg, vagy endometrium.

Azonban, egyes esetekben, ezek a részecskék a nyálkahártya nem hagyja el a testet, hanem kap a hasüregben, ahol tudnak csatolni magukat a különböző szervek az endometriosis előfordulásának helyén vérzés és gyulladás alakul ki attól függően, hogy hol kívül a méh endometrium fordul elő, megkülönböztetjük négy típusú endometriosis endometriosis a hashártya-az alsó hasüregben endometriosis a petefészkek-a petefészkek endometriosis a rectovaginalis septum-a végbél és a hüvely között adenomyosis a méhizom belsejében a legtöbb nő szenved felületi peritoneális endometriózis, az utolsó típus, éppen ellenkezőleg, a legkevésbé gyakori az orvos azonosítja a betegség típusát vagy laparoszkóposan, vagy segítségével hysteroscopy az endometriosis kialakulásának oka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here