Az előnye az hogy nem szükséges felnyitni a teljes hasüreget,

0
629

Menstruáció alatt részecskék az endometrium,

Azaz, a bélés a méh üreg, hagyja el a női test de néhány esetben ezek a nyálkahártya-részecskék, amelyek a hormonokat megváltoztatták, a testből nem fognak távozni, de bejutnak a hasüregbe, ahol megvetik a lábukat a többi női szervre a medencecsontban amellett, hogy ezek a reproduktív szervek, de endometriosis is hatással lehet a távoli szervek, mint a tüdő vagy az agy!.

Menstruáció alatt részecskék az endometrium,

Ez nem arról szól, polgári betegség, mint gyakran javasolják, mert az első említés endrometrióze dátumok hazánkban a tizenkilencedik század közepén manapság ez az egyik leggyakoribb nőgyógyászati diagnózis a nők reproduktív korban sajnos, endometriosis vezethet meddőség azt jelentették, hogy ez a betegség az oka a meddőség a nők húsz-ötven százalékban kialakulásának oka endometriosis okozza a hormonális egyensúlyhiány, amikor az ösztrogén a domináns hormon a szervezetben egy nő.

Ez lehet a hormon magas szintje, vagy a progeszteron csökkent szintje az ok, amiért az ösztrogén szintje emelkedett lehet sok, ezért lehetetlen egyértelműen megmondani, mi a fő építésze a betegség négy fajta endometriózis, osztva szerint, ahol a bélés kívül a méh üreg fordul elő. Az Endometriosis peritoneális elhelyezkedése a hashártyán, az endometriózison, a petefészek cisztákon, a végbélnyílás és a hüvely közötti endometriózison található, és az adenomyosis a méhizomban jelentkezik.

Arról, hogy milyen típusú az orvos tudni fogja a vizsgálat során,

Amely végzett vagy laparoszkópiás, vagy hysteroscopy endometriosis tünetei endometriosis leggyakrabban fordul elő a nők reproduktív korban először is nyilvánul meg elsősorban a fájdalmas menstruáció, ami lehet sokkal erősebb, mint amit egy nő szokott szintén gyakori a nyomás és a hasi fájdalom ezen kívül, egy nő tapasztalhat fájdalmat szexuális közösülés során.

Arról, hogy milyen típusú az orvos tudni fogja a vizsgálat során,

Egy másik tünet gyakran, ha vérnyomok a vizeletben endometriosis kezelése ha egy nő tüneteket tapasztal magán, meg kell látogatnia a nőgyógyász a lehető leghamarabb abban az esetben, ha az orvos felmerül a gyanú endometriózis, elküldi a beteget további vizsgálatra egy speciális osztály. A betegség előfordulásának megerősítése vagy cáfolása érdekében operatív vizsgálatot kell végezni, leggyakrabban laparoszkópos vizsgálatot. Nem szükséges félni, ebben az eljárásban a sebész csak tesz egy kis bemetszést a köldökzsinór fossza, amely aztán vezet laparoszkóp-egy eszköz egy kis kamerkou.

Ráadásul az eljárás után már csak egy észrevehetetlen heg marad de a beteg feküdhet a kórházban néhány napig az endometriózis vizsgálatának másik módja a hysteroscopy. Itt végzett a nőgyógyász hysteroskopu egy sóoldat, amely segít a jobb láthatóság, és segít, hogy könnyebb felismerni a szokatlan lerakódások, hogy lehet, hogy bujkál a hasüregben és a méhnyak ha az orvos endometriózist bizonyít, a kezelés megkezdődik. Ez utóbbi lehet vagy sebészeti, amikor a focik eltávolítják, vagy hormonális, hogy megakadályozzák a további növekedés.

Természetesen mindkét kezelés összefügg sebészeti kezelés gyakran végzett laparoszkópos a sebész egy lézer segítségével próbálja eltávolítani az endometriózis okozta összenövéseket. Abban az esetben, ha azok, de a nagyobb és a csapágyak telepített több helyen, hozzáfér a klasszikus műtét, ezért a sebész tesz egy bemetszést a has. Ez nem csak akkor fordulhat elő, ha a csapágyak nagyobbak, hanem akkor is, ha nehezen elérhető helyeken találhatók ha a beteg már nem akar gyermeket, a petefészek eltávolítása gyakran megközelíteni, hogy megakadályozzák a betegség visszatérését.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here